Ideale Unghiile

Pile, indreptare, lustruire, vopsire – cosmetice-profesioniști știu cum să facă unghiile frumos cu creierul. Folosind sfaturile noastre, puteți prea!

Unghiile livrate în mod Corespunzător în formă

foto9Clește pentru unghii, foarfece și de a pune ногтевая placa literalmente sub presiune. Acest lucru duce la crăpături mici și split se termină Unghiilor. Pe Nageltyp aleasă pilă taie unghiile moi. Anja Wolany, instruire, antrenor Artdeco:"Normal tari unghii vă feilt cu șmirghel - o pilă fină în formă.

Naegel pile

Este ideal pentru moale și fragil și unghii, fata de Ralf experiență, care este umplut cu micro mici cristale mici fisuri și запечатывает sfaturi de unghii." Important: Numai într-o singură direcție, nu pile, de la parte spre centru, pentru a marginile unghiilor nu are de suferit. Niciodată nu imediat după o baie напильников: contact cu apa, ceea ce face unghiile edem, acest lucru va facilita fisuri.

Este unghiilor dă puterea de a

Structura uscarea unghiilor poros ca un burete. Impact: le rupe cu ușurință. Doctor adam Irene, director medical La Roche - Posay: "articole de toaletă și a suprafețelor de siliciu-adevărat creatorii de Puternic pentru unghii fragile. Dioxid de siliciu este de natură să consolideze unghiile, cu toate acestea, nu este suficient."

Modificări în timpul manichiură

Astăzi, roșu, mâine roz, poimâine naturii? Nu există probleme cu un lichid pentru îndepărtarea lacului de pe unghii nu se usuca. Sarah Beck, instruire, antrenor KOCH: "Blând lichid pentru îndepărtarea lac de unghii, fără acetonă și include îngrijirea substanțe, cum ar fi uleiul de migdale dulci, unghii și cuticule, chiar un pic de prada." Cam așa: un tampon de vată cu lichid pentru îndepărtarea lacului rezista si mult lac pe unghii clic. După cinci secunde, se retrage, și anume de a unghiei spre vârful. Nu invers, pentru că în caz contrar, resturile de lac intra sub cuticula, și apoi numai cu mult zgârieturi pentru a elimina. Aceasta, la rândul său, nu este destul de bine, pentru că forța de frecare provoacă iritații sensibile unghii inutile.

Ai știut despre asta? 20% noastre unghiile cresc mai repede vara. În afară de circulația sângelui, alimentația și stresul, de asemenea, lumina soarelui afectează creșterea.

Albire

Unghiilor, modificări de culoare de la cel mai bine răspunde de sub lac. Unghiile sunt decolorate deja, ajută forțată вылазка special de lac. Suzanne Krammer, make-up artist Rimmel London: "mai Întâi, masați ușor suprafața unghiei cu ajutorul peeling-ului. După Spălare și Uscare albire Whitener-aplicarea de lac."

Ai știut despre asta? 33% din femei, în Germania, în mod regulat vopsea unghiile, deoarece cred că acest lucru a fost Necesar.

Deci, degetele de la picioare pentru a face o figură bună

Tendința pe termen lung sunt realizate în formă de Semilună, gefeilte unghiile, bogate în jur de 2 mm de la vârful degetelor. Pentru a face față cu această formă de unghii de toate culorile. Cu toate acestea, există o regulă: nuante Inchise de scurta unghia vizual, culori vii, new jersey scurte, degetele de la picioare mai lungi. Lățime unghiile acționează recunoscători, dacă vă lăsați dupa vopsire, pe părțile laterale la câțiva milimetri gratuit. Unghiile pătrate cel mai bine manichiura frantuzeasca cu un profit. Stefan Schmid, make-up artist Max Factor: "Pentru opțiunea natural manichiura frantuzeasca pe port bej sau roséfarbenen lac o singură dată. După Uscare, am pofta de vopsit vârfurile unghiilor încă o dată. Așa că degetele lucrează subțire frumos".

foto10

Pentru a rezolva problema

Produse speciale pentru toate ocaziile:

  1. taie sticlă pilă de unghii, creează și distruse. Este ideal pentru pielea și unghiile tari, skin-uri pe pile în caz contrar, este ușor.
  2. scrub cu ghimbir-smochine - parfum hrănește delicat mâinile, netezește unghiile cu sare de mare și ulei de migdale.
  3. îngrijirea unghiilor, intareste unghiile fragile cu vitaminele A, C, E și B5. În calitate de Sub - sau lacuirea se potrivește.
  4. Gheata, sau sub lac umple inestetice brazdele de pe suprafața unghiilor și previne decolorarea.

Nail-Food

Deficitul de substanțe nutritive poate fi un motiv pentru a deteriorat și fragil și unghii. Nutriție adecvată ajută la a face unghiile puternice și frumoase: Iodul contribuie la creșterea (de exemplu, peștii, Macris), fier neted (de exemplu, caise, galbenus de ou), de siliciu, ceea ce face mult mai rezistent (de exemplu, prune, ceapa), vitamina h intareste unghiile fragile pe picioare (de exemplu, soia, nuci). Tanya Markert, manager de produs DR. P. Pfleger ("Bio-H-Tin"): "În caz de deficit de nutrienți, organismul are nevoie de mai multe doze de keratina formarea de biotină: 2,5 mg / zi, nu mai puțin de șase luni."

Oja se aplica perfect

Naegel lăcuirea

PENTRU TINE Sfat: pentru a picta ține

Pentru montarea Gratuită de colorat cu pensula ar trebui să fie cât mai plat și lac nexs. Când pictura, există întotdeauna un decalaj între lac și cuticulelor, pentru că în acest moment procesul de Ороговения nu este încă finalizată. Prima de coduri de bare în centrul unghiei spre vârful pat trage, de la unghii. Apoi, respectiv, la stânga și la dreapta de la ea a culorilor. Boris Entrup, make-up artist Maybelline Jade: "A mana, cum se servește, nu tremura, mai bine coate baza. Dacă atunci, dar ori de culoare vine lângă ea, o face mai bine să-i mai întâi să se usuce, pentru că ea размажется de la decolare. Pentru acest lucru, un tampon de bumbac în lichid pentru îndepărtarea lacului de Scufundări și loch Culori cu buline." Indiferent dacă cineva practică în aspectul simplu de Fr-unghiile sau complexe pentru unghii, ideal ar trebui să aplicați lac de unghii.

Genial Sfat

Lustruire netezi напильниками particule cu suprafața unghiei micro-măcinare fină. Efect: blând perla luciu. Bettina Hill este o casa de pariuri, Nail designer LCN: "o Dată pe săptămână este suficient, cu toate acestea, deoarece lustruire funcționează ca un peeling. Mai mult luciu unghii cu Nagelöl aduce, pentru că de îngrijire substanțe vor fi incluse în mod corespunzător."

Ai știut despre asta? 90% din femeile americane aproape la fel de des pentru unghii modellistin ca într-un salon de coafură. Avem doar 10 la sută.

Pentru a consolida unghiile

Gel de unghii profesionale pe unghia naturala modelat mai mult și mai mult. Ele rămân de la trei până la patru săptămâni în top-formă. A reușit, atunci ar trebui să umple cultivate de abordare. Silvia Grija, Seful Alessandro: "Special concepute pentru faruri de lucru, cu întărire în mediu geluri, în calitate de agent de pază pentru unghii naturale! Noi lucrăm fără lipici și ,Tips'. Gel este aplicat ca un film de pe unghii și în jurul valorii de vârful unghiilor, nu se produce nici marginile dure încă alarmant de abordare. Și acest lucru poate fi ușor șterse în orice moment." Singurul inconvenient este: factorul de dependență. Cine avea unghii artificiale o dată, vrei mereu că, deoarece ele arata doar superb, si sa se simta bine.

Frumos Dezvoltatorii De Produse

Răsfăț și îngrijire de culoare-instrumente, care de multe ori, de asemenea, disponibil în set:

  1. cuticulele-crema pentru deteriorate unghii, revitalizează pielea și previne despicarea vârfurilor.
  2. pastel lac luciu sidefat, perfect pentru cei care sunt într-o grabă, pentru că el se află la numai 40 de secunde de uscat.
  3. culoarea запечатывает lac de unghii de culoare, ceea ce face deosebit de robust.
  4. pentru piele pastel lac tonifiere, și în același timp întărește unghiile.